Porakaivot

Porakaivot vedentulotakuulla! | Mynämäki, Turku, Uusikaupunki, Rauma

Porakaivon rakentamisella voidaan hyödyntää arvokkaita pohjavesivaroja moniin erilaisiin käyttötarpeisiin. Porakaivosta saatavan veden laatu ja saatavuus ovat vakaita.

Kalliokaivo Oy rakentaa porakaivoja pitkän kokemuksen tuomalla tietotaidolla ja paikallistuntemuksella, Poratekin Normiporakaivon vaatimusten mukaisesti. Meillä on käytössämme porakaivojen porauksiin sopiva maastokelpoinen ja monipuolinen porauskalusto sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Teemme halkaisijaltaan 11–20 cm:n kokoisia porakaivoja. Omakotitaloilla ja kesäasunnoilla porakaivon läpimitta on yleensä 14 cm. Annamme vesikaivoille kirjallisen vedentulotakuun.

 

 

Kaivonporaus

Ennen työn aloittamista kaivontekijä tutustuu huolellisesti kohteeseen ja keskustelee asiakkaan kanssa muun muassa porakaivon rakenteesta, paikasta, veden tarpeesta ja pumppulaitteistosta. Asiakas saa kaivonporauksen poraustyöstä kirjallisen tarjouksen ja sopimuksen lomakkeella, joka on tehty yhteistyössä kuluttajaviranomaisen kanssa.

Kaivonporauksen yhteydessä asennamme porakaivon yläpäähän suojaputken. Se estää epäpuhtauksien ja maanpäällisen veden pääsyn kaivoon. Mikäli kallion alkuosa on rikkonaista, asennamme lisäeritysputken tarvittavaan syvyyteen suojaamaan kaivoa halkeamista tulevilta pintavesiltä.

Eristysputkitukseen olemme kehittäneet erikoisratkaisuja, joilla pinta- tai maavesien pääsy kaivoon voidaan tehokkaasti estää. Kuivan tai vähävetisen kaivon tuottoa parannamme vesipainehalkaisulla.

Lopuksi pumppaamme porakaivon erillisellä koepumpulla. Tämä puhdistuspumppaus poistaa sameuden kaivosta ja viimeistelee sen käyttökuntoon. Samalla mittaamme veden tuoton ja annamme suosituksen sekä tarjouksen tarvittavasta pumppulaitteistosta ja sen asennuksesta. Teemme tarvittaessa myös asennukseen liittyvät maanrakennus-, LVI- ja sähkötyöt avaimet käteen -periaatteella.

Kysy lisää porakaivoista ja pyydä tarjous! Tutustu hoito-ohjeeseen