Porapaalutus

Porapaalut vaativiin perustuskohteisiin | Mynämäki, Turku, Uusikaupunki, Rauma

Kalliokaivo Oy toteuttaa porapaalujen asennukset rakennusten, laitteiden tai esimerkiksi laitureiden vaativiin perustuskohteisiin. Tarjoamme porapaalujen asennuksia Varsinais-Suomessa ja Eteläisessä Satakunnassa. Porapaaluilla ja teräsperustuksella voidaan myös rakentaa vahva pohja omakotitaloille, teollisuushalleille, koneperustuksille, nosturijalustoille ja laitureille.

Porapaalut soveltuvat esimerkiksi jopa kalteville kalliopinnoille sekä paikkoihin, joissa ympärillä olevat rakennukset eivät kestä tärinää.

Porapaalutus kannattaa

Porapaalutus on kustannustehokas ja nopea perustusmenetelmä. Lisäksi se säästää ympäristöä massiivisilta louhinta- ja kaivuutöiltä sekä massanvaihdoilta.

Suuntaporaukset ja erikoisporaukset

Erikoisemmat poraustyöt saat ehdottomasti meiltä! Kysy lisää mahdollisuuksistamme!

Vaaka- ja vinoporaukset

Vaaka- ja vinoporaukset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kaapeleiden, vesiputkien ja viemäreiden läpivientiin. Tämä on kustannustehokas ja siisti menetelmä. Lisäksi se säästää ympäristöä massiivisilta louhintatöiltä.

Ankkurointiporaukset

Kalliokaivo Oy tarjoaa myös ankkurointiporaukset vaativiin perustus- ja kiinnitysrakenteisiin.

Tutkimusporaukset

Porauspalveluihimme kuuluvat myös tutkimusporaukset esimerkiksi maaperäselvityksiin, näytteenottoon sekä perustussuunnitteluun.

Kiinnostuitko suuntaporauksista tai erikoisporauksista?

Pyydä tarjous paalutuksesta tai suuntaporauksesta!