Porakaivopumppu

Pumput paikoilleen porakaivoihin | Mynämäki, Turku, Uusikaupunki, Rauma

Kalliokaivo Oy:llä on pitkä kokemus porakaivopumpuista, niiden mitoituksista sekä asennuksista. Toteutamme porakaivopumppujen asennuksia Varsinais-Suomessa ja Eteläisessä Satakunnassa.

Myymme ja asennamme laadukkaita Grundfos-porakaivopumppuja ja Vammalan konepajan Nira-käsipumppuja, EMS:n painesäiliöitä sekä pumppulaitteistoihin liittyviä tarvikkeita ja varusteita. Meiltä saat myös huoltopalvelut.

Kalliokaivo Oy toimittaa pumput pääsääntöisesti valmiiksi kaivoon asennettuina paketteina. Esimerkiksi kaivoon sijoitettavaan uppopumppupakettiin sisältyy pumpun lisäksi muoviputki, sähkökaapeli, turvavaijeri, kaivohattu sekä tarvittavat liittimet ja sidontatarvikkeet. Teemme tarvittaessa myös asennukseen liittyvät maanrakennus, LVI- ja sähkötyöt "avaimet käteen" periaatteella.

Uppopumppu on porakaivon kaveri

Porakaivojen pumppuina käytetään yleisimmin kaivoihin asennettavia uppopumppuja. Porakaivoon tarkoitettu uppopumppu on pitkänmallinen, monijaksoinen keskipakoispumppu, jossa moottori on alimmaisena. Syvälle porakaivoon asennettuna uppopumppu on hiljainen, huoleton ja jäätymätön. Vanhemmissa kaivoissa on käytetty myös ejektoripumppua. Tällöin kaivoon menee kaksi putkea ja pumppu on sijoitettu talon sisälle tai huoltokaivoon.

Eniten asennettuja sähköpumppumalleja ovat Grundfosin SP- ja SQ-sarjojen uppopumput. SP-pumput toimivat voimavirralla ja SQ-pumput valovirralla. Pumppuja on laaja kokovalikoima erilaisiin tarpeisiin. Sähköttömiin kohteisiin voidaan myös asentaa perinteinen käsipumppu.

Kysy porakaivopumpuista jo tänään!