Porakaivojen huolto ja kunnostus

Porakaivosi kuntoon laittaa Kalliokaivo Oy! | Mynämäki, Turku, Uusikaupunki, Rauma

Porakaivo on syytä huoltaa ja kunnostaa aika ajoin, jotta varmistetaan laadukkaan veden saanti. Huoltovälin pituus riippuu yleensä veden laadusta ja kaivon käyttömäärästä. Ajan mittaan porakaivon pohjalle ja seinämiin kertyy saostumia. Jos huomaat muutoksia veden laadussa tai määrässä, porakaivosi saattaa olla huollon tai kunnostuksen tarpeessa. Tyypillinen huoltoväli on 10–25 vuotta.

Kalliokaivo Oy toteuttaa porakaivojen huolto- ja kunnostustöitä joustavasti Rauma-Mynämäki-Turku-akselilla.

Mitä huollossa tai kunnostuksessa tehdään?

Kalliokaivo Oy:llä on monipuolinen välineistö ja pitkä kokemus porakaivojen huolto- ja kunnostustöihin. Asiakkaan kuvauksen ja mahdollisten vesianalyysien perusteella arvioimme tilanteen ja teemme esityksen tarvittavista toimenpiteistä ja tarkistuksista.

Porakaivon perushuolto käsittää yleensä porakaivopumpun ylösnoston, kaivon painepesun ja pumppulaitteiston tarkistuksen ja pesun.

Vähävetisten kaivojen tuottoa voidaan parantaa vesipainehalkaisulla.

Kaivon rakenteet ja kallioperän rakenne voidaan videokuvata kaivokameralla pesun yhteydessä mahdollisten vuotojen tai ongelmakohtien varalta. Porakaivon kunnostus voi sisältää myös pintavesieristyksen asentamisen, kaivon tuoton mittauksen, desinfioinnin, puhdistuspumppauksen ja pumppulaitteiston remontin tai uusimisen sekä kaivohatun asentamisen. Vesi on tärkein elintarvikkeesi, muista pitää kaivosi kunnossa!

Kysy huoltoa tai kunnostusta!

Porakaivon kunnostuksen saa kotitaloustyön verovähennykseen

Lue yleistä tietoa
porakaivosta »

Porakaivon huolto ja kunnostus Porakaivon huolto ja kunnostus